П`ятниця, 26.04.2024, 21:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Обдаровані діти
Співпраця
Міні-чат
200
Наше опитування
Яку інформацію Ви шукаєте?
Всього відповідей: 21
Статистика
Вхід на сайт
Пошук
Особистий кабінет
Для перегляду мініпрофіля, увійдіть на сайт як користувач.
отримай сертифікат
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Події дня
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми в мережі
Каталог образовательных сайтов Каталог - Сайти шкіл та освітніх закладів
Наша кнопка
Друзі сайту
Методсовет
Головна » 2017 » Лютий » 10 » Зустріч дошкільнят зі школою
14:06
Зустріч дошкільнят зі школою

http://glukhiv-zosh6.sumy.sch.in.ua/files2/photogallery/1622/IMG_1031.JPGУ рамках співпраці школи №6 із ДНЗ "Журавка" й " Світлячок" відбулися екскурсії дошкільнят старших груп до школи з метою наступності дошкільної та початкової освіти й формування мотиваційної готовності дітей до навчання .

Гарно, що дітки прийшли до школи під час навчально-виховного процесу та могли на власні оченята спостерігати за учнями, які працювали на своїх робочих місцях , а після дзвоника весело відпочивали на перервах. Малята розпочали подорож школою з холу, де побачили учнівські нагороди за спортивні та навчальні досягнення. Побували на уроках у першокласників, де мали змогу посидіти за партами, розглянути шкільне приладдя учнів і разом виконати фізкультхвилинку. Весело та грайливо провели час у кабінеті музики, відгадуючи мелодії. Спробували пограти на музичних інструментах та заспівати разом зі школярами. У кабінеті інформатики спостерігали, як учні працювали за комп'ютерами. Дошкільнят це дуже захопило. У спортивній залі дітлахи слідкували за заняттями школярів з фізкультури. Побували в шкільному музеї, де розглянули цікаві учнівські поробки та експонати: різноманітні предмети українського народного побуту, вишиті картини, серветки, рушники, одяг... Учениця 4 класу провела дітей до їдальні й розповіла, що кухарі готують для учнів не тільки смачні, а й корисні страви. А під час перерви можна купити різні смаколики у шкільному буфеті. Піднявшись на третій поверх, завітали на урок до кадетів, які запросили малят посидіти за їх робочими місцями й презентували епізоди цікавого кадетського життя. У бібліотеці познайомились із бібліотекарем, яка розповіла дошкільнятам про цікаві книжки, що чекатимуть на них до вересня, а також провела захоплюючу вікторину. «Родзинка» екскурсії - відвідування басейну школи № 6, який дуже хотілося побачити дітворі.

Діти пішли зі школи з безліччю позитивних емоцій. Сподіваємось, що ці екскурсії допоможуть дошкільнятам більш успішно розпочати своє навчання.

Наталія Шумара, учитель початкових класів

Джерело - Оф. сайт Глухівської ЗОШ І-ІІІ ст. №6

 

Категорія: Новини школи | Переглядів: 779 | Додав: Pochatkova6 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar