Вівторок, 19.03.2024, 08:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Pochatkova6, soul  
Форум » Сертифікат за публікацію матеріалу на нашому сайті » Правила отримання сертифікату » Правила отримання сертифікату
Правила отримання сертифікату
Pochatkova6Дата: Вівторок, 16.08.2016, 15:34 | Повідомлення # 1
Генерал-полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 7
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановні освітяни!

Редакція порталу Pochatkova6.at.ua пропонує вчителям, вихователям і педагогам освітніх установ опублікувати авторські методичні розробки і отримати безкоштовно сертифікат про публікації, який підтверджує розміщення авторських публікацій на порталі для поповнення свого професійного портфоліо.

Для цього вам необхідно ознайомитися
з правилами публікації на порталі Pochatkova6.at.ua
1. Публікація матеріалів та видача свідоцтва на сайті безкоштовна, проте необхідно уважно ознайомитися з вимогами до опублікованих матеріалів .
2. Підготовлений матеріал, у відповідності з вимогами порталу  ви висилаєте за адресою  pochatkova6@yandex.ua  або самостійно додаєте у розділі Каталог файлів.
3. Надіслані матеріали протягом 1-5 днів перевіряються редакцією на відповідність вимогам і після цього розміщуються на сайті.
Якщо протягом тижня ви не отримали по електронній пошті лист з відмовою в публікації або рекомендаціями про виправлення недоліків, а ваша робота не була опублікована, відправте її ще раз.
Ми завжди намагаємося розглядати заявки в найкоротші терміни, проте все залежить від завантаженості роботи порталу.
4. Сертифікат можна замовити лише у разі публікації Вашої роботи на порталі.
5. На особистий e-mail підтвердження про публікацію надходить протягом 1-2 днів, іменний сертифікат надсилається в електронному вигляді у форматі *.jpg високої якості, який можна роздрукувати на будь-якому кольоровому принтері.

Зразок сертифіката

ФОРМА ЗАМОВЛЕННЯ СЕРТИФІКАТА
 
Форум » Сертифікат за публікацію матеріалу на нашому сайті » Правила отримання сертифікату » Правила отримання сертифікату
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: