Четвер, 28.03.2024, 18:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Обдаровані діти
Співпраця
Міні-чат
200
Наше опитування
Яку інформацію Ви шукаєте?
Всього відповідей: 21
Статистика
Вхід на сайт
Пошук
Особистий кабінет
Для перегляду мініпрофіля, увійдіть на сайт як користувач.
отримай сертифікат
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Події дня
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми в мережі
Каталог образовательных сайтов Каталог - Сайти шкіл та освітніх закладів
Наша кнопка
Друзі сайту
Методсовет
Головна » 2015 » Жовтень » 10 » Вітаємо з поверненням!
16:17
Вітаємо з поверненням!

Порівняно нещодавно родина Шевченків крокувала у підтримку свого тата, воїна АТО, вулицями нашого рідного міста. І ось – диво: наш  волонтерський колектив юних патріотів в гостях у цієї родини, котра зустрічає нас у повному складі!

Сьогодні серце кожного громадянина нашої держави прагне одного – миру! В такий нелегкий час ми з гордістю визнаємо те, що є люди, які зробили надзвичайно серйозний крок для досягнення цієї важливої мети.

Лише тиждень тому зі Сходу нашої країни повернувся відважний захисник та патріот своєї Рідної землі - Шевченко Микола Олександрович. Цей сміливий, доброзичливий та небайдужий до долі України чоловік протягом року знаходився у зоні проведення антитерористичної операції, мужньо відстоюючи територіальну цілісність нашої держави! Механік-водій 1 гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону став взірцем для багатьох мобілізованих солдат та гідним прикладом для наслідування сучасній молоді. Він – один з тих, ким пишається Батьківщина!

Волонтерська група учнів 3-Г класу Глухівської загальноосвітньої школи №6 відвідали Миколу Олександровича та привітали з довгоочікуваним поверненням додому. Діти подарували герою свої святкові малюнки, листівки, слова вдячності та неймовірно теплі посмішки. Також юні патріоти створили великий прапор нашої держави з вирізаних долоньок, які підписали з найщирішими побажаннями. Натомість, Микола Олександрович показав учням цікаві фото та відео, малюнки, які надсилали солдатам діти з усієї України, а також стрічку-талісман від 8-річної Аліни з Борисполя, яка оберігала його протягом усього періоду перебування в АТО та стала символом віри у перемогу.

Радість на обличчях солдата, його дружини та діток Владика та Вікусі, захоплення в очах учнів, які уважно ловили кожне слово Миколи Олександровича назавжди закарбується в пам’яті присутніх на гостинах.

Не будьте байдужими! Підтримайте тих, хто відстоює Ваші права та свободи на терені військового конфлікту!

Олена Карпицька, учитель 3-Г класу

Категорія: Новини школи | Переглядів: 419 | Додав: Pochatkova6 | Теги: 3-Г, ато, учасник АТО, Шевченко, волонтер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar