Середа, 24.04.2024, 21:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Обдаровані діти
Співпраця
Міні-чат
200
Наше опитування
Яку інформацію Ви шукаєте?
Всього відповідей: 21
Статистика
Вхід на сайт
Пошук
Особистий кабінет
Для перегляду мініпрофіля, увійдіть на сайт як користувач.
отримай сертифікат
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Події дня
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми в мережі
Каталог образовательных сайтов Каталог - Сайти шкіл та освітніх закладів
Наша кнопка
Друзі сайту
Методсовет
Головна » 2016 » Червень » 1 » Пришкільний оздоровчий табір "Сонечко"
20:03
Пришкільний оздоровчий табір "Сонечко"

День святковий і привітний для всіх учнів, які оздоровлюються в пришкільному дитячому таборі «Сонечко», розпочався активно і завзято. Урочиста лінійка відкриття табірної зміни запалила в серцях діток ще більше бажання до відпочинку, розваг та цілеспрямованого зміцнення здоров’я. Начальник табору, Сердюк Лариса Миколаївна, щиро привітала всіх з початком літніх канікул, а особливі побажання дісталися малечі в честь їхнього Всесвітнього свята – Дня захисту дітей!

Дуже знаковим для вихованців загонів було підняття першого прапору зміни вчителями-номінантами, яких відзначили на святі Останнього дзвоника. Наш загін представила Карпицька О. В.. Це зміцнило дух юного покоління і стало завзятою мотивацією для активних звершень.

Весела зарядка, смачний сніданок і розважально-ігрова програма захопили жваву малечу, налаштовану на відпочинок. Але найбільші враження сьогодні ми отримали від змагань «Весела естафета» між учнями третіх класів шкіл міста, які проходили на стадіоні «Дружба». Для діток були організовані справжні випробування на силу, спритність, увагу і взаєморозуміння. 8 різноманітних естафет стали перевіркою для 10 учнів з V та VI загонів. За результатами перегонів нас нагородили дипломом за  переможне ІІІ місце. Спонсори спортивного конкурсу, депутати міської ради Олексій Савицький, Анатолій Москаленко, Євген Скрипник вручили також заохочувальний та солодкий приз. Не залишилися без подарунку і наші вболівальники, які отримали смачного тортика і грамоту за відчайдушну та щиру підтримку, найгучнішу та найпалкішу серед усіх гостей свята.

 

 

До школи V та VI загони повернулися з незабутніми враженнями, неймовірними емоціями, двома апетитними тортиками та смачними фруктами від організаторів змагань. Наш день пройшов на славу!

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 423 | Додав: Pochatkova6 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar