П`ятниця, 19.04.2024, 22:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Корисні сайти » Сертифікати за публікацію на сайтах » Де можна отримати сертифікат за публікацію? (Корисна інформація для вчителів, які атестуються.)
Де можна отримати сертифікат за публікацію?
karpitsckayaeДата: Субота, 23.01.2016, 20:54 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня, шановні колеги!
Хочу поділитися з Вами корисними джерелами (сайтами), за допомогою яких Ви можете отримати сертифікат про публікацію свого матеріалу, такий необхідний для атестації!

1. Перша сходинка школяра - це сайт, про який я залишаю найліпші відгуки! Призначений він для освітян, котрі працюють у ДНЗ та початковій школі.
У моємі випадку, я ввечері зареєструвалася, відправила матеріал, а вже на наступний день він був перевірений модератором і опублікований на сайті. Сертифікат отримала БЕЗКОШТОВНО в цей же день!


2. Перші вервини школяра - сайт схожий з попереднім, але дуже гарний! Призначений для учителів та вихователів, які працюють з дошкільниками та молодшими школярами. Реєструєтесь, додаєте матеріали, чекаєте одобрення від адміністрації сайту, у разі публікації, відправляєте заявку на отримання БЕЗКОШТОВНОГО сертифікату.
Особливість сайту і в тому, що, якщо Ви опублікували три і більше матеріали, Ви можете замовити Диплом за популяризацію власного педагогічного досвіду! Якщо систематично попвнюєте сайт матеріалами, маєте змогу отримати Подяку від адміністратора.
 

3. Шкільне життя - чудовий БЕЗКОШТОВНИЙ сайт. Але адміністрація сайту звертає особливу увагу на авторські права роботи, перевіряє в ручному режимі - про це слід знати! Реєструєтесь, додаєте матеріал, який публікують, після перевірки, протягом 1-3 днів. Знайти свій файл та сертифікат зможете у папці 2016 р. Приклад сертифікату на сайті.
 
ЛидияДата: Вівторок, 29.11.2016, 22:46 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Друзі сайту
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго времени суток! Приглашаю коллег на свой сайт ШКОЛЬНЫЙ ДВОРИК  http://mykids.ucoz.ru  :

Если у Вас есть чем поделиться с коллегами, добавляйте свои материалы на сайти получайте сертификат за публикацию.Каждый автор, который разместил на сайте не менее ПЯТИ своих работ, может заказать
Диплом за популяризацию собственного педагогического опыта,
который выдается бесплатно. Юридической силы диплом не имеет!

Сертификаты как на русском, так и на украинском языках.


Всего самого доброго!



Повідомлення відредагував Лидия - Вівторок, 29.11.2016, 22:47
 
Форум » Корисні сайти » Сертифікати за публікацію на сайтах » Де можна отримати сертифікат за публікацію? (Корисна інформація для вчителів, які атестуються.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: